Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat miercuri, dupa respingerea in Parlament a motiunii de cenzura initiate de social-democrati, ca nu poate spune ca este vorba despre un esec al PSD, remarcand ca totusi s-a respectat disciplina de pa
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat miercuri, dupa respingerea in Parlament a motiunii de cenzura initiate de social-democrati, ca nu poate spune ca este vorba despre un esec al PSD, remarcand ca totusi s-a respectat disciplina de partid intr-o proportie mare, relateaza Rompres.
'Este o motiune de cenzura si nimic mai mult', a afirmat Vacaroiu, care a adaugat ca nu se poate imputa cuiva acest rezultat, in conditiile in care decizia introducerii motiunii de cenzura a fost luata de un for de conducere al PSD.La usa bate o a doua motiune de cenzura, discutarea bugetului de stat pe anul 2008 in Parlament, a avertizat presedintele Senatului.
'PSD va fi extrem de dur', a subliniat Nicolae Vacaroiu. Nicolae Vacaroiu a declarat, dupa numararea voturilor pe motiunea de cenzura, ca esecul acesteia nu va avea 'efecte negative' la nivelul conducerii Partidului Social Democrat.
'Este, totusi, o motiune de cenzura si nimic mai mult. Hotararea a luat-o Biroul Permanent National, Comitetul Executiv National si nu se poate imputa cuiva rezultatul', a subliniat Vacaroiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.