Italianul Nicolo Napoli va reveni pe banca tehnica a Universitatii Craiova dupa meciul de vineri cu Gloria. Acesta a mai antrenat echipa olteana in returul sezonului 2003-2004. Astfel, transferat la Gloria in vara, fostul atacant al
   Italianul Nicolo Napoli va reveni pe banca tehnica a Universitatii Craiova dupa meciul de vineri cu Gloria. Acesta a mai antrenat echipa olteana in returul sezonului 2003-2004. Astfel, transferat la Gloria in vara, fostul atacant al oltenilor Lucian Parvu nu va avea maine ocazia sa-si ia revansa in fata fostei sale echipe, deoarece legitimarea sa la Bistrita a fost conditionata de o intelegere prin care jucatorul sa nu fie folosit in meciul direct.     REPLICA. Fotbalistul a tinut totusi ieri sa-i raspunda managerului general al craiovenilor, Ilie Balaci, care a spus ca Parvu nu merita sa fie titular la Craiova. "Am fost titular si la Universitatea, dar pe vremea cand acolo erau antrenori! Asa s-a intamplat cand era nea Fane Stoica! Ceilalti tehnicieni pe care i-am avut la Universitatea, vai de mama lor! Si, apropo, cand a facut echipa la meciul cu Unirea Urziceni, Balaci m-a bagat titular! Cand am ajuns la Bistrita, cei de aici au ramas interzisi cand au vazut in ce hal eram. Chiar m-au intrebat daca am facut pregatire fizica in vara!", a spus Parvu. Legat de Gloria, Parvu a spus ca se simte bine: "Nu am intalnit pana acum un antrenor ca Nelutu Sabau! Stie ce face si pune suflet, nimic nu-i scapa! Orice greseala de-a noastra este intoarsa pe toate fetele!".     Incredere     La doua zile dupa ce a implinit 23 de ani, mijlocasul oltean Gabriel Velcovici a afirmat ca cel mai frumos cadou pentru ziua sa ar fi obtinerea unei victorii la Bistrita. "Trei puncte ar insemna foarte mult pentru noi. Depinde de modul cum vom aborda acest meci, dar eu cred ca putem invinge. Orice s-ar spune, cred ca Universitatea este peste Gloria. In etapa trecuta am reusit un succes de moral. Suntem mai motivati dupa ce am reusit sa castigam si sa intrerupem acea serie neagra. Pana acum am avut mare ghinion in meciurile de afara, iar Bistrita este prima ocazie sa indreptam acest lucru. La Iasi, la 1-1, am fortat sa marcam, iar la Targu-Jiu am primit doua goluri aiurea. Acum ne concentram, ne-am dat si noi seama ce greseli am facut, am invatat din ele si vom remedia situatia".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.