Lansarea unui post de radio, exclusiv de sport, s-a dovedit o afacere falimentara pentru Vlad Soare si Marcel Puscas.Cum s-au pus bazele postului de radio “Total Sport FM”: capitalul social a fost impartit cu grija, iar banii au fost vir
Lansarea unui post de radio, exclusiv de sport, s-a dovedit o afacere falimentara pentru Vlad Soare si Marcel Puscas.Cum s-au pus bazele postului de radio “Total Sport FM”: capitalul social a fost impartit cu grija, iar banii au fost virati pentru achitionarea aparaturii necesare bunei functionari a postului. Actualul director general al FRF, Ionut Lupescu, a primit misiunea de a tine o emisiune denumita “Derby”. Kaizerul “vorbea” doar lunea, in timp ce prietenul Florin Prunea, directorul de la Relatii Internationale al FRF, facea acest lucru in restul saptamanii. Colaborarea “Kaiserului” cu postul la care Bogdan Popescu era administrator a fost mai mult decat utila. Ionut Lupescu si Florin Prunea si-au asigurat un lobby eficient pentru alegerile din luna noiembrie 2005 de la FRF, impacarea subita cu Mircea Sandu aducandu-le ulterior functii de conducere importante. Amicitia dintre rubricandul Ionut Lupescu si Bogdan Popescu a dus, dupa numirea primului la FRF, la cesionarea exclusiva (si fara licitatie) a transmisiilor meciurilor de fotbal din Divizia B, Cupa Romaniei, dar si ale echipelor natio nale. Totul, contra unei sume de 60.000 de euro pe an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.