Tatal pilotului britanic de Formula 1 Lewis Hamilton (McLaren Mercedes), Anthony Hamilton, s-a plans, la un post de televiziune australian, ca tatal spaniolului Fernando Alonso, Jose Luis, a refuzat in trei ocazii sa-l salute, informeaza cotidianul
Tatal pilotului britanic de Formula 1 Lewis Hamilton (McLaren Mercedes), Anthony Hamilton, s-a plans, la un post de televiziune australian, ca tatal spaniolului Fernando Alonso, Jose Luis, a refuzat in trei ocazii sa-l salute, informeaza cotidianul Marca. „El nu vrea sa dea mana cu mine sub nici o forma. Am vrut sa-l salut cu mai multe ocazii si de fiecare data a refuzat sa dea mana cu mine, asta de cel putin trei ori. Fara explicatii, fara discutii, s-a intamplat chiar si atunci cand fiul sau a castigat. Daca are o problema cu mine, nu pot sa-mi dau seama ce ar fi, poate doar faptul ca fiul meu este liderul campionatului mondial”, a declarat Anthony Hamilton pentru postul de televiziune “Ten”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.