Un tanar de 20 de ani a fost gasit mort, ieri, in apartamentul parintilor sai, situat la etajul zece al unui bloc de pe Calea 13 Septembrie, din Bucuresti. Trupul neinsufletit al lui Alin Alexandru Andrusceac a fost a descoperit in sufragerie, in ju
Un tanar de 20 de ani a fost gasit mort, ieri, in apartamentul parintilor sai, situat la etajul zece al unui bloc de pe Calea 13 Septembrie, din Bucuresti. Trupul neinsufletit al lui Alin Alexandru Andrusceac a fost a descoperit in sufragerie, in jurul orei 13.00, de sora sa. Tanarul asezat pe burta era legat la maini si la picioare cu mai multe carpe. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, apartamentul era ravasit fie in urma unei lupte, fie in scop de jaf. Cauza mortii acestuia nu a fost inca stabilita. Potrivit vecinilor, in seara dinaintea mortii acestuia, tanarul a stat afara pana tarziu in compania unor prieteni. "Era un baiat de treaba. Ne jucam pe calculator impreuna. Parintii lui au divortat acum zece ani, poate mai mult, iar el locuia cu mama si cu sora sa", ne-a declarat unul dintre prietenii acestuia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.