Au trecut sapte ani de cand galeria lui Dinamo isi saluta idolul plecat nedrept de devreme la intalnirea cu Dumnezeu, cu celebra scandare “aleo, aleo, Catalin Hildan inseamna Dinamo”! De sapte ani, Catalin Hildan vegheaza din Ceruri drum
Au trecut sapte ani de cand galeria lui Dinamo isi saluta idolul plecat nedrept de devreme la intalnirea cu Dumnezeu, cu celebra scandare “aleo, aleo, Catalin Hildan inseamna Dinamo”! De sapte ani, Catalin Hildan vegheaza din Ceruri drumul clubului pe care l-a iubit neconditionat si caruia i-a daruit scurta sa viata. Pe pamant, Catalin a fost “Unicul Capitan”. De acolo, de sus, el este simbolul suporterului care indura ploaie, bucurie, suferinta si bastoane doar pentru a fi, pentru 90 de minute, langa jucatori. Hildan a ramas un simbol pentru daruire si dragoste. Omului simplu asta ii trebuie. El nu are nevoie de fite, de vedetisme, de viata privata. El este langa echipa cu sufletul si isi doreste ca tot cu sufletul sa-i raspunzi. In simplitatea sa, Catalin a reusit sa cucereasca. Doar munca, lacrimi sudoare si sange. Asta a insemnat dragostea adevarata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.