Garda civila spaniola (La Guardia Civil) a retinut la inceputul acestei saptamani in Carinena, o localitate din provincia Zaragoza, comunitatea autonoma Aragon, un cuplu de nationalitate romana, banuit ca si-ar fi vandut fetita in varsta de trei luni

Garda civila spaniola (La Guardia Civil) a retinut la inceputul acestei saptamani in Carinena, o localitate din provincia Zaragoza, comunitatea autonoma Aragon, un cuplu de nationalitate romana, banuit ca si-ar fi vandut fetita in varsta de trei luni, informeazp Rompres, citand ziarul spaniol El Periodico de Aragon.

In cadrul aceleiasi operatiuni au mai fost retinute alte doua persoane - tatal adoptiv al micutei si presupusul intermediar, care a pus cele doua familii in legatura. Desi cei doi parinti au fost retinuti in Carinena, ei locuiau de fapt intr-o casa abandonata din Alfamen, o localitate invecinata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.