Organizatia judeteana Constanta a noului Partid Socialist din Romania este preocupata, in aceasta perioada, de dezvoltarea propriilor sale structuri. Au fost infiintate noi filiale la Mangalia, Medgidia si alte localitati (in final vor ajunge la 195)
Organizatia judeteana Constanta a noului Partid Socialist din Romania este preocupata, in aceasta perioada, de dezvoltarea propriilor sale structuri. Au fost infiintate noi filiale la Mangalia, Medgidia si alte localitati (in final vor ajunge la 195), au fost primiti in randurile sale noi membrii, numarul lor ajungand acum la peste 700 in judet si aproximativ 1000 in Constanta. In programul sau aceasta formatiune politica are prevazute o serie de obiective importante care vizeaza dezvoltarea economica a tarii pe principiile economiei de piata, revitalizarea agriculturii, incheierea reformei in invatamant, valorificarea traditiilor culturale, salubrizarea vietii societatii prin intronarea ordinii si disciplnei si inlaturarea actelor de coruptie, cresterea pensiilor si altele. Un rol important in politica sa il reprezinta insa masurile sociale, care au in vizor sprijinirea categoriilor de oameni defavorizati. In acest context s-au inscris ajutoarele trimise in localitatile vrancene lovite de inundatii. Perioada ce urmeaza, insa, va fi consacrata elevilor din mediul rural. Multi dintre ei nu pot urma cursurile scolilor datorita veniturilor mici ale parintilor lor care nu le pot asigura cele trebuincioase procesului instructive-educativ. Presedintele organizatiei judetene, Valentin Adem impreuna cu colegii sai au hotarat sa mearga in satele mai sarace din judet si sa le ofere celor mici obiecte de imbracaminte si incaltaminte specifice sezonului de iarna. O initiativa laudabila care ar trebui imbratisata si de alti oameni cu dare de mana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.