Loredana Groza a venit, ieri, in redactia noastra, pentru a-si exercita puterea de director al ziarului, premiu oferit de noi, dupa ce artista a cåstigat titlul de “Sex Bomb Gardianul”. In opinia Loredanei, Romånia nu are c&a
Loredana Groza a venit, ieri, in redactia noastra, pentru a-si exercita puterea de director al ziarului, premiu oferit de noi, dupa ce artista a cåstigat titlul de “Sex Bomb Gardianul”. In opinia Loredanei, Romånia nu are cåntareti, pentru ca cei care vor sa intre in muzica sunt mai degraba interesati sa devina vedete.

Loredana Groza a fost castigatoarea competitiei lansate de noi, in care am propus 50 de vedete sexy la titlul de “Sex Bomb Gardianul”. In defavoarea Monicai Barladeanu sau a Ilenei Lazariuc, Lori a obtinut, in urma voturilor dumneavoastra, nota 9.01, clasandu-se astfel pe locul I. Cantareata ne-a marturisit ca victoria o maguleste si ca a acceptat cu drag sa conduca sedinta noastra de redactie. Mai mult, a spus ca aceasta postura i-a placut, pentru ca a facut-o sa se simta puternica, prin libertatea de decizie de care a dispus. Cu toate ca are un program extrem de incarcat, se pare ca Loredana isi gaseste timp sa citeasca ziarele si sa se uite la stiri zilnic, avand in vedere ca era la curent cu toate evenimentele, din toate domeniile. Fie ca a fost vorba de politica, economie sau probleme soci ale, cantareata a avut un comentariu vizavi de toate subiectele prezentate. In ce priveste lumea mondena, Lori s-a declarat mirata de prezenta permanenta in publicatiile de profil ale unor personaje care nu au legatura cu show-biz-ul si se fac remarcate doar prin scandaluri.

Intrebata ce voce crede ca va rezista in timp, asa cum a rezistat ea insasi de-a lungul anilor pe piata, Loredana a ezitat sa faca vreun pronostic. Ea a declarat ca, in muzica, nu este suficienta vocea pentru a te mentine in preferintele publicului, ci este nevoie de un ansamblu de voce si imagine. “Din pacate, in Romania, cantaretii nu se antreneaza sa devina cantareti, ci persoane publice. De aceea, cred ca Romania nu are, de fapt, cantareti”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.