De astazi, incepand cu ora 11.30, la casele de bilete ale stadionului "Farul" din Constanta, vor fi puse in vanzare biletele de intrare la meciul Romania - Olanda, programat sambata, 13 octombrie, ora 20.15, pe stadionul amintit, in cadrul preliminar
De astazi, incepand cu ora 11.30, la casele de bilete ale stadionului "Farul" din Constanta, vor fi puse in vanzare biletele de intrare la meciul Romania - Olanda, programat sambata, 13 octombrie, ora 20.15, pe stadionul amintit, in cadrul preliminariilor CE 2008. Ghiseele vor fi deschise zilnic intre orele 10.00 - 18.00, FRF anuntand ca o persoana nu poate cumpara un numar mai mare de patru bilete, vanzarea acestora fiind, totodata, interzisa copiilor sub 14 ani. De asemenea, trebuie retinut ca, dincolo de obisnuitele reguli de siguranta, fiecare bilet este securizat, avand trecute sectorul, randul si locul, nerespectarea acestora urmand sa atraga evacuarea persoanei (persoanelor) respective din stadion. Pretul tichetelor este de 100 lei la Tribunele I si a II-a si 25 lei la Peluzele I si a II-a. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.