Evacuarea cantaretului Mihai Constantinescu, care, ieri, ar fi trebuit sa predea fostilor proprietari vila de lux in care a locuit in ultimii 20 de ani, s-a transfomat intr-un scandal. Desi, initial, era pregatit sa plece din casa, artistul a urmat
Evacuarea cantaretului Mihai Constantinescu, care, ieri, ar fi trebuit sa predea fostilor proprietari vila de lux in care a locuit in ultimii 20 de ani, s-a transfomat intr-un scandal. Desi, initial, era pregatit sa plece din casa, artistul a urmat sfatul avocatului sau si s-a opus evacuarii, care a fost amanata pentru vineri, cand executorul judecatoresc va reveni cu politia. Artistul s-a aratat deranjat de atitudinea reprezentantilor proprietarilor, sotii Simionescu, care au facut circ in fata camerelor de luat vederi, iritati pana si de lipsa lustrelor, a unei oglinzi si a chiuvetei de la baie, toate datand din anii '70. Mihai Constantinescu era dispus sa predea de bunavoie casa doar daca proprietarii ar fi renuntat la un alt proces, in care ii solicitau 50.000 de euro pentru ca ar fi tinut locuinta, dintr-o zona de lux a Capitalei, ocupata abuziv timp de doi ani de la pronuntarea hotararii judecatoresti. Artistul s-a judecat cu proprietarii casei nationalizate timp de peste zece ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.