Valentin Ceausescu (foto), fiul fostului cuplu dictatorial, va afla peste o saptamana daca magistratii Tribunalului Bucuresti ii vor da sau nu castig de cauza in procesul prin care cere Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR) sa-i restituie cel
Valentin Ceausescu (foto), fiul fostului cuplu dictatorial, va afla peste o saptamana daca magistratii Tribunalului Bucuresti ii vor da sau nu castig de cauza in procesul prin care cere Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR) sa-i restituie cele 47 de tablouri confiscate familiei sale la Revolutie.

La termenul de judecata de ieri, Radu Antal, avocatul lui Valentin Ceausescu, a pus concluzii de admitere a cererii asa cum a fost ea formulata in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti si a solicitat obligarea MNAR la plata unor daune cominatorii de peste 100.000 RON pentru bunurile nerestituite. Suma se cuantifica, potrivit avocatului, sub forma a 30 RON pe zi de la momentul introducerii actiunii, adica din 1998.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.