Stadionul Steaua nu a mai aratat ca la alte partide mari ale "ros-albastrilor". Preturile mari ale tichetelor au alungat o mare parte a suporterilor stelisti, care nu au mai dat buzna la arena din Bulevardul Ghencea, chiar daca adversara Stelei s-a n
Stadionul Steaua nu a mai aratat ca la alte partide mari ale "ros-albastrilor". Preturile mari ale tichetelor au alungat o mare parte a suporterilor stelisti, care nu au mai dat buzna la arena din Bulevardul Ghencea, chiar daca adversara Stelei s-a numit Arsenal Londra. Cu aproximativ o ora inainte de meci, vazand ca spectatorii nu se prea inghesuie la casele de bilete, conducerea Stelei a distribuit tichete gratuite unor membri ai galeriei, iar acestia au incercat sa le co­mercializeze.   BISNITA. Profitorii au incercat sa vanda biletele de la peluza cu suma de 90 de lei, ele fiind la casa 100 de lei. Acest lucru a starnit furia conducatorilor stelisti, care au incercat sa-i goneasca pe bisnitarii de ocazie cu ajuto­rul oamenilor de ordine. "Asta e sfidare! Nu se poate asa ceva. E inadmisibil", a declarat un oficial al Stelei. Totusi, cei apro­ximativ 15.000 de spectatori i-au incurajat pe "ros-al­bastri", mai ales in repriza a doua, dar parca nici scan­da­rile nu au fost ca altadata.   "Daca marcam primii, eram ex­traterestri" Infrangerea in fata lide­rului din Premier League i-a intristat pe fotbalistii Ste­lei, care, cel putin in re­priza a doua, s-au ridicat la nivelul mult mai titratei echipe din Albion.  Deziluzie. "Am fa­cut un joc bun, rezultatul nu ne multumeste. Eu zic ca am jucat mai bine ca la Praga. La 0-0 am avut mai multe ocazii din care pu­team marca si cred ca un re­zultat de egalitate era echi­tabil. Arsenal mi s-a pa­rut o echipa la fel de puternica precum Real si Lyon anul trecut, insa si noi am acumulat ceva experienta, de aceea am cedat mai greu, nu la scor", a spus Nicolae Dica. Inlocuit in minutul 77, Rica Neaga a spus ca re­zultatul a fost frustrant. "Rezultatul este nemeritat. Am depus o munca enorma si este frustrant sa pierzi intr-o asemenea maniera. Eu am spus ca nu sunt ex­traterestri, iar daca marcam noi primii, noi eram ex­traterestri", a spus Neaga. Hui­duit de un stadion in­treg la meciul din etapa a IX-a cu FC Vaslui, Ovidiu Petre a fost primit bine de su­porteri. "Ma bucur ca pu­blicul m-a iertat si nu m-a mai huiduit. Ne-am tinut bine, dar din pacate am pier­dut. Puteam sa scoatem un egal, Arsenal n-a fost chiar atat de puternica pe cat ne asteptam", a declarat Petre. Ionut Rada consi­dera ca Steaua a ratat o sansa imen­sa, Arsenal nefiind nici pe departe acea sperietoare la care se asteptau: "La fel ca si colegii mei, cred ca am fi putut obtine cel putin o remiza. Din pacate ne-am pripit in unele momente decisive ale jocului".  Dezamagire. Unul dintre cei mai buni oameni ai ros-albastrilor, fundasul Eugen Baciu, a declarat ca Arsenal era o echipa de ba­tut. "Nu au fost atat de buni pe cat ne asteptam. Am dat o replica peste as­teptari, dar a trebuit sa ne recu­noastem invinsi. Am jucat totusi cu liderul campiona­tului din Anglia", a declarat Baciu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.