Recent instalat in functie, tanarul prefect de Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a gasit o modalitate originala si foarte eficienta de a lua legatura cu ziaristii. In locul plicticoaselor conferinte sau comunicate de presa, acesta discuta cu jurnalistii s
Recent instalat in functie, tanarul prefect de Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a gasit o modalitate originala si foarte eficienta de a lua legatura cu ziaristii. In locul plicticoaselor conferinte sau comunicate de presa, acesta discuta cu jurnalistii si colegii de la alte institutii prin messenger, serviciu de mesagerie instant care permite comunicarea gratuita, verbala sau vizuala prin intermediul internetului. "In prezent, la cat de avansata este tehnologia, ar fi pacat sa nu profitam si sa apelam la cele mai eficiente mijloace de comunicare. Pe langa acele comunicate transmise pe e-mail, nelamuririle pot fi clarificate prin intrebari pe care le primesc pe messenger", explica Ciprian Iftimoaei. Din cele 180 de nume care apar pe adresa de messenger a prefectului, nu lipsesc nicio serie de ministri din cabinetul Tariceanu, carora le transmite instant eventualele probleme care apar in judet.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.