Pe picior mare. Ei au prosperat odata cu partidul aflat la guvernare Celebrul baron de Vrancea Marian Oprisan, sef la Consiliul Judetean si la PSD, si-a ridicat o adevarata fortareata in apropierea comunei Bolotesti, la kilometrul 25, in timp ce Nas
Pe picior mare. Ei au prosperat odata cu partidul aflat la guvernare Celebrul baron de Vrancea Marian Oprisan, sef la Consiliul Judetean si la PSD, si-a ridicat o adevarata fortareata in apropierea comunei Bolotesti, la kilometrul 25, in timp ce Nastase avea fraiele Executivului in mana. Casa este trecuta pe numele mamei politicianului, pensionara Lucica Girardi. Deputatul Nini Sapunaru, fostul sef al Vamilor din Romania din timpul CDR si presedinte al PNL Vrancea, s-a saturat si el sa locuiasca la bloc si, dupa ce Alianta D.A. a castigat alegerile din 2004, si-a ridicat o mandrete de vila in buricul Focsaniului. La fel a procedat si fostul sau coleg de alianta, senatorul Jan Vraciu, liderul PD Vrancea. Vraciu si-a construit o vila pe strada Magura, la doi pasi de sediul partidului. Un alt fost partener de guvernare al celor doi, presedintele conservatorilor vranceni, Manole Merchea, si-a "tras" o vila in apropierea Abatorului Focsani. Fostul sef al liberalilor focsaneni, Misu Copaci, sot de judecatoare si director al Casei de Sanatate Vrancea, s-a alaturat si el listei politicienilor, cu o vila impunatoare pe Milcov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.