>> Patronul Stelei spune ca nu-l va schimba pe Massimo Pedrazzini indiferent de rezultatul meciului de aseara cu Arsenal Londra.

>> Italianul spune ca nu simte nici o presiune.

In urma cu cateva zile, patronul stelei, Gigi Becal
>> Patronul Stelei spune ca nu-l va schimba pe Massimo Pedrazzini indiferent de rezultatul meciului de aseara cu Arsenal Londra.

>> Italianul spune ca nu simte nici o presiune.

In urma cu cateva zile, patronul stelei, Gigi Becali, anunta ca noul antrenor al echipei sale, Massimo Pedrazzini, are doua obiective imediate daca vrea sa ramana tehnicianul vicecampioanei: sa bata pe UTA, la Arad, si sa nu piarda cu Arsenal Londra. Prima tinta a fost ratata, Steaua terminand doar la egalitate (1-1), cu formatia din Arad, iar multi s-au grabit sa spuna ca un eventual esec cu Arsenal ar insemna o noua schimbare pe banca tehnica din Ghencea. Se pare insa ca nu va fi asa.
Ieri, Becali a declarat ca italianul Massimo Pedrazzini ramane antrenor la echipa din Ghencea, indiferent de rezultatul meciului cu Arsenal, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor. "Probabil ca va deveni campion de toamna si poate chiar campion la finalul sezonului", a spus Becali, care a mentionat ca s-a intalnit cu fostul tehnician al echipei Steaua Cosmin Olaroiu, insa nu a discutat cu acesta despre o posibila revenire in Ghencea, deoarece "Steaua are antrenor".
La randul sau, Pedrazzini spune ca in fiecare zi se vorbeste despre antrenorii care ar putea prelua echipa Steaua, dar ca nimeni nu s-a gandit ca poate el ramane la gruparea din Ghencea. "Nimeni nu poate face minuni, chiar daca joci cu Vaslui sau Arsenal. E putin mai greu cu Arsenal. Eu am muncit serios, sunt responsabil, nu s-a schimbat nimic. Au trecut 12 zile de cand sunt antrenor principal si am ramas cu picioarele pe pamant. Eu muncesc pentru Steaua, insa daca patronul are alta solutie mai buna, nu e nici o problema. Presiune mare nu e, ca un antrenor important ca Marius Lacatus a demisionat sau ca sunt alti antrenori liberi. In fiecare zi se vorbeste de antrenori, dar nimeni nu s-a gandit ca poate ramane Massimo Pedrazzini. Importante sunt profesionalismul, seriozitatea si ce stii in fotbal", a spus Pedrazzini. z

>> Managerul formatiei Arsenal Londra, Arsene Wenger, s-a intretinut, timp de cateva minute, cu presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, inaintea conferintei de presa care a prefatat meciul cu Steaua.
Arsene Wenger a fost asteptat de fostul tenisman Ilie Nastase la hotelul unde s-a cazat Arsenal, iar cei doi s-au imbratisat si au discutat cateva minute in limba franceza, dupa care tehnicianul formatiei londoneze a plecat la conferinta de presa.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.