Compania de Utilitati Publice (CUP) se va preocupa de asigurarea serviciilor de securitate si a interventiilor in vederea deszapezirii, asigurarea furnizarii apei potabile si a exploatarii caminelor si a retelelor de canalizare publica din municipiul
Compania de Utilitati Publice (CUP) se va preocupa de asigurarea serviciilor de securitate si a interventiilor in vederea deszapezirii, asigurarea furnizarii apei potabile si a exploatarii caminelor si a retelelor de canalizare publica din municipiul Focsani, asigurarea interventiilor pentru degajarea arterelor principale si secundare din oras, precum si a punctelor de lucru ale CUP, prin intermediul utilajelor de deszapezire si a echipelor de interventii din cadrul Sectiei ATS. Societatea de Transport Public s-a aprovizionat cu antigel concentrat si cauciucuri auto. Cantina de ajutor social si-a asigurat "camara" cu 1500 kg zarzavat, 200 kg de castraveti la otet si 120 kg de gogosari la otet. Urmeaza a fi conservate 300 kg de gogonele 1000 kg de varza si 5000 kg de cartofi de toamna. Directia de Dezvoltare a inclus in programul de pregatire pentru anotimpul friguros urmatoarele actiuni: lucrari de intretinere a carosabilului, reparatii provizorii, sunt pregatite utilaje pentru deszapezire, urmeaza sa se combata poleiul cu sare si nisip si sunt intocmite grafice cu echipele de intervenetie in caz de caderi abundente de zapada.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.