Atacantul "cainilor" va rata partida de joi, cu Elfsborg, insa are mari sanse sa se afle pe teren cu Otelul, meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii I. Claudiu Niculescu a suferit o ruptura musculara de noua milimetri la coapsa, in timpul jocului tur
Atacantul "cainilor" va rata partida de joi, cu Elfsborg, insa are mari sanse sa se afle pe teren cu Otelul, meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii I. Claudiu Niculescu a suferit o ruptura musculara de noua milimetri la coapsa, in timpul jocului tur cu suedezii. Repaus total i-a recomandat medicul echipei, astfel incat fotbalistul nu a participat, o perioada, la antrenamente. Claudiu a vazut meciul cu CFR Cluj din tribuna, la fel cum se va intampla si cu Elfsborg. La revenirea din Suedia, jucatorul va efectua o rezonanta magnetica, de rezultatul acesteia depinzand convocarea lui pentru intalnirea cu moldovenii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.