Deputatul independent Nati Meir anunta, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, ca se va abtine de la vot la motiunea de cenzura. In scrisoare, deputatul reproseaza mai multor lideri PD incalcarea promisiunilor si adreseaza o
Deputatul independent Nati Meir anunta, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, ca se va abtine de la vot la motiunea de cenzura. In scrisoare, deputatul reproseaza mai multor lideri PD incalcarea promisiunilor si adreseaza o serie de intrebari fostului sef al democratilor, actual presedinte.
"De ce unii membri PD au dosare penale si sunt inca activi in acest partid, inclusiv persoana Dvs., care sunteti acuzat in Dosarul Flota si ati fost ales presedinte al Romaniei? De ce Dl. Videanu si Dl. Radulescu mi-au promis, cu acordul D-lui Boc, ca voi deveni membru PD si nu s-au tinut de cuvant? A fost din cauza faptului ca aveam dosar penal sau pentru ca sunt evreu, si ACESTIA nu au ce cauta in PD?", subliniaza Meir in scrisoare. Deputatul apreciaza ca Basescu a stiut de la bun inceput de situatia sa si de "aranjamentul" dintre el si liderii PD si intreaba de ce, in conditiile date, nu s-a ajuns la un consens, iar democratii l-au tratat ca o persoana "non grata", neinscriindu-l in partid. "Cu aceasta ocazie, daca imi permiteti, domnule presedinte, vreau sa va informez ca pe data de 26 septembrie 2007, dosarul meu penal nr. 335/P/2007, care a fost deschis la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a primit solutionarea de NUP", precizeaza Nati Meir. El ii solicita lui Basescu sa-i raspunda de ce nu a acceptat o intrevedere cu el, desi de trei ani ii solicita acest lucru. "In perioada mandatului Dvs. nu am vazut delegatii oficiale romane deplasandu-se in Israel sau purtand discutii cu reprezentanti oficiali ai Statului Israel veniti in Romania, asa incat ma intreb daca aveti ceva impotriva poporului evreu!?", adauga deputatul. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.