Cristi Chivu a fost eliminat in meciul de debut pentru Inter Milano in Liga Campionilor, dar echipa sa a reusit sa obtina prima victorie din aceasta editie, 2-0 cu Eindhoven.     Revenire fara glorie pentru capitanul nationalei Romaniei
Cristi Chivu a fost eliminat in meciul de debut pentru Inter Milano in Liga Campionilor, dar echipa sa a reusit sa obtina prima victorie din aceasta editie, 2-0 cu Eindhoven.     Revenire fara glorie pentru capitanul nationalei Romaniei dupa accidentarea suferita in amicalul cu Germania. Chivu a primit doua cartonase galbene, in minutele 29 si 65, lasandu-si echipa in inferioritate numerica pe final. Cu un om mai putin, campioana Italiei a reusit totusi sa mentina avantajul luat in prima repriza, dupa golurile lui Ibrahimovici.     CRITICI. Site-ul Tutto Mercato Web a scris ieri ca revenirea lui Chivu a fost fortata de antrenorul Roberto Mancini. "Introducerea lui Chivu in teren a fost «trasa de par» de Mancini. Romanul impreuna cu Samuel au aratat ca mai au de muncit pana sa ajunga un cuplu de netrecut. Mancini va avea de rezolvat pentru meciul urmator eterna problema a defensivei, deoarece Chivu a decis sa ia un «insuficient», plecand la dusuri cu 25 de minute mai devreme", scrie sursa citata. Gazzetta dello Sport a scris ca eliminarea lui Chivu a fost un "cadou" facut lui Eindhoven: "Inter si-a complicat viata si a facut cadou un om la inceputul reprizei a doua. Chivu a fost eliminat pentru cumul de avertismente si a redeschis jocul pentru olandezi". Chivu va fi suspendat pentru urmatorul meci al lui Inter, cu TSKA Moscova, in deplasare.     ROMANI. In afara de Chivu, alti doi romani au evoluat pentru echipele lor in meciurile de marti seara. Tiberiu Ghioane a fost titular in partida dintre Dinamo Kiev si Sporting Lisabona, pierduta cu 1-2 de ucraineni, pe teren propriu. Ghioane a jucat pana in minutul 56, cand a fost inlocuit de Gusev. Tot in Grupa F, mijlocasul Adrian Pit nu a fost convocat la AS Roma pentru meciul pierdut, in deplasare, 0-1 cu Manchester United. De asemenea, atacantul Ciprian Marica a jucat pentru VfB Stuttgart din minutul 63 al partidei de pe teren propriu cu Barcelona, castigata de catalani cu 2-0.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.