Durere. Mihai Banaru, zis "Micutzu", a fost condus, luni, pe ultimul drum in zgomotul motoarelor printre care si-a petrecut viata Mihai Banaru, cunoscut drept principalul organizator al curselor de masini, a fost inmormantat, ieri, la Cimitirul Andr
Durere. Mihai Banaru, zis "Micutzu", a fost condus, luni, pe ultimul drum in zgomotul motoarelor printre care si-a petrecut viata Mihai Banaru, cunoscut drept principalul organizator al curselor de masini, a fost inmormantat, ieri, la Cimitirul Andronache din Capitala dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, acesta a sfarsit intr-un accident rutier. El a fost coborat in mormant cu volanul si centura de siguranta, spre a le avea langa el pentru totdeauna. "Micutzu" a fost o legenda in lumea curselor de masini din Capitala si nu numai, precum si cel care a pus bazele clubului "Midnight Racers", care a strans cea mai mare parte a pasionatilor de curse de masini din Bucuresti. Multi dintre cei care l-au iubit si apreciat au venit in fata casei in care acesta a locuit, ocupand aproape in intregime strada Simetriei, situata in zona Colentina. Slujba de pomenire a fost acompaniata de zgomotul infernal al motoarelor, doua motociclete ambalate la maximum facand ca scena plecarii de acasa spre biserica sa fie una de-a dreptul cutremuratoare. Pe drumul dintre casa celui ce a fost "Micutzu" si biserica unde s-a tinut slujba, trecatorii au avut parte de un adevarat show al motoarelor, protagonistii fiind trei motociclisti si cativa soferi de curse care au plecat cu scartait de roti si au ambalat motoarele masinilor tunate in cinstea lui Mihai Banaru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.