Un sondaj realizat de institutul IMAS in perioada 8-22 septembrie 2007 arata ca Gigi Becali beneficiaza de increderea a 31% dintre romani, dupa ce sondajul similar realizat de IMAS in august, consultat de Hotnews, arata o cota de 37% pentru Becali. I
Un sondaj realizat de institutul IMAS in perioada 8-22 septembrie 2007 arata ca Gigi Becali beneficiaza de increderea a 31% dintre romani, dupa ce sondajul similar realizat de IMAS in august, consultat de Hotnews, arata o cota de 37% pentru Becali. In acelasi interval de timp, intentia de vot pentru PNG a scazut de la 13% la 11%.

Perioada august - septembrie coincide cu declaratiile dure ale lui Becali la adresa lui Hagi, "incununate" cu demisia antrenorului Stelei, la 20 septembrie.

Potrivit sondajului IMAS, PD se afla pe primul in intentiile de vot pentru alegeri generale, cu un procent de 43%, urmat de PSD - 17%, PNL - 12%, PNG - 11%, PRM si PLD, cu cate 5%.

Potrivit IMAS, UDMR ar obtine doar 3% din voturi - sub pragul electoral - iar PC, PIN si PNTCD sunt cotate cu 1% din intentiile de vot.

In ceea ce priveste increderea in personalitatile publice, Basescu ocupa primul loc, cu un capital de 55%, urmat de Becali, cu 31%, Stolojan - 29%, Geoana si Tariceanu - cite 19%.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.