Conducerea companiei din domeniul dezvoltarii imobiliare Imotrust Arad  propune actionarilor promovarea companiei la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti si majorarea capitalului cu 10,68 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 21,
Conducerea companiei din domeniul dezvoltarii imobiliare Imotrust Arad propune actionarilor promovarea companiei la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti si majorarea capitalului cu 10,68 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 21,36 milioane lei, a transmis NewsIn.
Pentru majorarea de capital ar putea fi emise 106,8 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei, pretul de subscriere propus fiind egal cu valoarea nominala. Conducerea Imotrust propune ca data de inregistrare pentru majorare ziua de 19 noiembrie. Astfel, actionarii existenti la data de inregistrare ar putea subscrie o actiune noua pentru una detinuta.
Actionarii inregistrati la 19 octombrie vor discuta in data de 2 noiembrie propunerea conducerii de promovare a companiei la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti.
In adunarea generala, actionarii vor alege si noul consiliu de administratie al Imotrust si vor discuta si mutarea sediului companiei.
Profitul net al Imotrust in primele sase luni ale anului a crescut de 5,5 ori, pana la 18,04 milioane lei, comparativ cu perioada similara a anului trecut.
In primele sase luni ale anului trecut, Imotrust Arad a afisat un profit net de 3,23 milioane lei. Cifra de afaceri a firmei imobiliare din Arad in primele sase luni ale anului in curs a crescut cu 62,5%, pana la 1,3 milioane lei fata de perioada similara a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.