Societatea condusa de presedintele Organizatiei municipale Bacau a Partidului Democrat a fost amendata de Primaria Bacau cu 100 de milioane de lei vechi pentru ca a ridicat o constructie fara autorizatie. La randul sau, Inspectoratul de Stat in Const
Societatea condusa de presedintele Organizatiei municipale Bacau a Partidului Democrat a fost amendata de Primaria Bacau cu 100 de milioane de lei vechi pentru ca a ridicat o constructie fara autorizatie. La randul sau, Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC) a mai dat o amenda de 15 milioane. Cladirea ridicata de societatea Ilba este amplasata in curtea firmei. Primaria Bacau a primit reclamatii cum ca firma a ridicat constructia fara sa aiba autorizatiile necesare. "Am aplicat societatii Ilba o amenda in valoare de 100 de milioane de lei. Totodata, s-a dispus oprirea lucrarilor pana la intrarea in legalitate, adica obtinerea autorizatiei. Avem informatii ca lucrarile se continua, iar daca se vor confirma, vom aplica din nou amenzi", a declarat viceprimarul Neculai Onica. Actele pentru autorizare au fost depuse la Primaria Bacau pe 11 septembrie, dar Constantin Draganuta, liderul PD Bacau, nu a mai asteptat autorizatia. Draganuta a primit o amenda de 15 milioane de lei vechi si de la ISC Bacau. "S-a dispus si oprirea lucrarilor pana cand se va obtine autorizatia. Noi am facut poze la cladire, cu stadiul lucrarilor, din momentul controlului, si, daca s-au continuat lucrarile, se considera infractiune si caz penal", a declarat Viorel Boiciuc, inspector-sef la ISC Bacau.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.