Amatorii de relicve din orasul Mannheim, Germania, au la dispozitie aproape jumatate de an pentru a admira 70 de mumii adunate din lumea intreaga. Inedita expozitie, intitulata "Mumiile - Visul vietii vesnice", a fost deschisa la Muzeul Reiss-Engelh
Amatorii de relicve din orasul Mannheim, Germania, au la dispozitie aproape jumatate de an pentru a admira 70 de mumii adunate din lumea intreaga. Inedita expozitie, intitulata "Mumiile - Visul vietii vesnice", a fost deschisa la Muzeul Reiss-Engelhorn pe 30 septembrie si va primi vizitatori pana pe 24 martie anul viitor. Printre cela mai vizionate specimene, oameni sau animale, se numara cateva mumii din Chile, Peru, Ungaria, Egipt, dar si Noua Zeelanda. Cum era de asteptat, au existat si voci care au contestat manifestarea, argumentul contestatarilor fiind "dreptul decedatilor de a fi lasati in pace, chiar daca ramasitele lor sunt vechi de mii de ani".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.