Bogdan Tiberiu Iacob Partidul lui Geoana are o noua problema pe cap, care agita anumite spirite in interior, iar scandalul ameninta sa creasca. Concret, presa a dezvaluit, luni, ca Daciana Sarbu e insarcinata, la cateva zile dupa ce PSD a batut in c
Bogdan Tiberiu Iacob Partidul lui Geoana are o noua problema pe cap, care agita anumite spirite in interior, iar scandalul ameninta sa creasca. Concret, presa a dezvaluit, luni, ca Daciana Sarbu e insarcinata, la cateva zile dupa ce PSD a batut in cuie lista de candidati pentru Parlamentul European, Daciana fiind pe un loc eligibil. Reamintim ca respectiva lista a generat scandaluri in lant, Victor Ponta, Vasile Puscas si Radu Podgoreanu retragandu-se in ultima clipa, in timp ce Dan Mihalache a fost exclus de Geoana. Acum, PSD se vede pus in situatia, mai mult decat jenanta, de a trimite la Strasbourg un europarlamentar cu burta la gura, fapt probabil nemaiintalnit acolo. Cum isi va desfasura Daciana activitatea e greu de imaginat, atat timp cat nasterea ar urma sa aiba loc in plina sesiune de primavara, in ultimele luni de sarcina ea neavand voie nici macar sa zboare cu avionul, cum e firesc. Daca punem la socoteala pre-natalul si postnatalul, e clar ca Daciana Sarbu se duce la Strasbourg numai ca sa aiba de unde lipsi, acesta fiind si motivul pentru care am putea asista la o retragere a candidaturii acesteia, desi ea nu pare sa convina familiei Ponta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.