Bani. Patronul Rapidului va incasa aceasta suma din "dubla" cu echipa germana si daca va intra in grupele Cupei UEFA Nu se compara Cupa UEFA cu Liga Campionilor la castiguri, dar patronul Rapidului nu se poate plange ca iese pe minus. Cele doua meci
Bani. Patronul Rapidului va incasa aceasta suma din "dubla" cu echipa germana si daca va intra in grupele Cupei UEFA Nu se compara Cupa UEFA cu Liga Campionilor la castiguri, dar patronul Rapidului nu se poate plange ca iese pe minus. Cele doua meciuri cu FC Nurnberg ii baga in buzunar o suma frumusica finantatorului, pentru aceasta faza a competitiei. Cea mai mare parte va fi scoasa la partida din Giulesti, banii urmand sa iasa din bilete sau drepturi tv. Ar fi vorba de 90.000 de euro incasati din vanzarea celor 9.500 de tichete, suma variind in functie de pretul pe care-l platesc cei 1.000 de fani germani care vin la Bucuresti. Se mai adauga "cascavalul" televiziunii nationale, care transmite acest joc, aici fiind vorba de 50.000 de euro. In cazul unei calificari in grupe, UEFA va trimite catre Giulesti un cec in valoare de 70.000 de euro, bani care, in mod normal, vor fi impartiti de jucatori ca prima de calificare. Sa nu uitam si de noaptea de miercuri pe care o va petrece delegatia lui FC Nurnberg la Hotelul Crowne Plaza, aflat in proprietatea lui Geroge Copos. Nemtii vor lasa vreo 10.000 de euro in casieria amplasamentului, asta si pentru ca patronul s-a gandit sa creasca tarifele in medie cu 80% special pentru aceasta perioada. O camera cu doua paturi costa 162 de euro, iar pentru nemti, 286.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.