Procurorii asteapta rezultatele mai multor expertize criminalistice in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov. Anchetatorii au decis sa demonteze aceste instalatii si sa le trimita la Institutul de Criminalistica din cadrul IGPR pent
Procurorii asteapta rezultatele mai multor expertize criminalistice in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, din Brasov. Anchetatorii au decis sa demonteze aceste instalatii si sa le trimita la Institutul de Criminalistica din cadrul IGPR pentru a stabili daca exista cumva urme de sange uman sau de tesuturi ce pot fi ale Elodiei Ghinescu. Totodata, urmeaza ca expertiza criminalistica sa stabileasca existenta sau nu a substantelor folosite la descompunerea unui cadavru in canalizarea apartamentului sotilor Ghinescu - Cioaca. Expertizele cerute de procurori in acest caz au vizat in primul rand stabilirea ADN-ului sangelui descoperit improscat prin casa, precum si daca exista urme de descompunere a cadavrului Elodiei Ghinescu in interiorul apartamentului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.