Pedeapsa grea. Din cauza comportamentului scandalos, cantareata a pierdut custodia baietilor ei, in favoarea fostului sot Controversata solista americana Britney Spears, in varsta de 25 de ani, a primit o grea lovitura. Instanta a decis ca vedeta ra
Pedeapsa grea. Din cauza comportamentului scandalos, cantareata a pierdut custodia baietilor ei, in favoarea fostului sot Controversata solista americana Britney Spears, in varsta de 25 de ani, a primit o grea lovitura. Instanta a decis ca vedeta ramane fara copii, de acestia urmand sa se ocupe exclusiv fostul ei sot, dansatorul Kevin Federline. Acesta va avea custodia unica a celor doi baieti ai cuplului, Sean Preston, de un an si 10 luni, si Jayden James, de 10 luni, incepand de azi. Dansatorul ceruse inca din august sa se ocupe singur de copii din cauza comportamentului excentric al fostei sale partenere de viata, sustinand ca vedeta e un adevarat pericol pentru micuti. In septembrie, un judecator a obligat-o pe Britney sa se supuna regulat unor teste de depistare a drogurilor in sange si sa apeleze la serviciile unui consilier parental, ca sa invete sa-si creasca odraslele. In cadere libera De la sfarsitul anului 2006, Britney a devenit o prezenta constanta in cluburile de noapte de la Hollywood si a fost implicata in numeroase scandaluri. Ea a fost si este in centrul atentiei pentru viata tumultuoasa pe care o duce, mai putin pentru cariera ei muzicala, care e in cadere libera. S-a ras pe cap, a fost surprinsa beata, le-a facut tambalau paparazzilor care o urmareau peste tot si a participat la orgii cu necunoscuti. Ba mai mult, Britney risca sase luni de inchisoare, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, a condus fara permis, a lovit o masina intr-o parcare si a fugit de la locul accidentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.