Portarul Universitatii a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia sa, Elena, a nascut ieri dimineata, prin cezariana, un baietel care va purta numele Nicolas Tudor Gabriel. Copilul a avut la nastere 3,750 kg si 52 cm. "Am avut mari emotii, la do
Portarul Universitatii a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia sa, Elena, a nascut ieri dimineata, prin cezariana, un baietel care va purta numele Nicolas Tudor Gabriel. Copilul a avut la nastere 3,750 kg si 52 cm. "Am avut mari emotii, la doua noaptea au inceput contractiile si nu stiam ce sa fac. L-am sunat pe doctor, sunt foarte fericit, nu am cuvinte sa ma exprim. Abia astept sa reajung langa ei, dupa ce voi reveni de la Bistrita. Le multumesc celor de la Universitatea pentru ca m-au inteles si mi-au dat liber. Nicolas este primul nostru copil si speram sa fie cat mai multi", a spus portarul. Bornescu a fost invoit pentru trei zile de oficialii craioveni, pentru a fi alaturi de sotia sa. Portarul este al doilea tatic din lotul Universitatii, dupa Ionut Lutu, care are o fetita. Pentru a ajunge la timp pentru jocul de vineri cu Gloria Bistrita, lui Bornescu i se va lua un bilet de avion Bucuresti-Cluj. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.