Banca Europeana de Investitii a aprobat un credit in valoare de 30 milioane de euro pentru BRD-Groupe Societe Generale. Creditul va fi utilizat pentru mai multe proiecte ce vizeaza finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si a municipalitatilor.
Banca Europeana de Investitii a aprobat un credit in valoare de 30 milioane de euro pentru BRD-Groupe Societe Generale. Creditul va fi utilizat pentru mai multe proiecte ce vizeaza finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si a municipalitatilor. Totodata, fondurile pot fi utilizate si pentru finantarea de proiecte de leasing, potrivit datelor BEI. In trecut, banca europeana a mai acordat credite similare Bancii Comerciale Romane si Raiffeisen Bank Romania. In intervalul 1990-2005, BEI a acordat Romaniei credite in valoare de 4,3 miliarde de dolari pentru proiecte legate de aderarea la UE. De la 1 ianuarie 2007, data aderarii la blocul comunitar, Romania a devenit actionar al bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.