Asiguratorii care practica asigurari agricole ar putea inregistra, in acest an, o rata a daunei de peste 100% din valoarea totala a primelor brute subscrise, in urma ploilor insotite de grindina de la inceputul lunii septembrie, a declarat, consulta
Asiguratorii care practica asigurari agricole ar putea inregistra, in acest an, o rata a daunei de peste 100% din valoarea totala a primelor brute subscrise, in urma ploilor insotite de grindina de la inceputul lunii septembrie, a declarat, consultantul in asigurari Maura Klassek. „Societatile care practica asigurari agricole inregistreaza cele mai mari daune de platit din ultimii 14 ani“, a spus Klassek, citata de NewsIn. Ea a precizat ca valoarea primelor brute subscrise de asiguratorii care practica asigurari agricole a fost de 54 milioane de lei, iar rata daunei raportata de acestia in august a fost de 90% din volumul primelor brute subscrise. „Este primul an in care rata daunei este foarte ridicata, in conditiile in care, din 1993 si pana in prezent, Romania a inregistrat o rata medie a daunei care nu a depasit 65%“, a spus Klassek.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.