Fostul premier Adrian Nastase a declarat, miercuri, inaintea sedintei comune a grupurilor PSD din Senat si Camera, ca va vota motiunea de cenzura depusa de PSD, in sensul ca va fi prezent la vot. Intrebat daca va vota "pentru" motiune, Nastase a
Fostul premier Adrian Nastase a declarat, miercuri, inaintea sedintei comune a grupurilor PSD din Senat si Camera, ca va vota motiunea de cenzura depusa de PSD, in sensul ca va fi prezent la vot. Intrebat daca va vota "pentru" motiune, Nastase a raspuns: "Voi vota, in sensul ca voi fi prezent la vot". El a adaugat ca inca de luni a anulat deplasarile pe care ar fi trebuit sa le faca la Haga si la Dubrovnik si care ar fi trebuit sa inceapa miercuri. Nastase a precizat ca a anulat deplasarile respective pentru ca i s-a parut normal sa fie prezent la dezbaterea motiunii.   MITREA DECIS. Fostul secretar general al PSD Miron  Mitrea a declarat, miercuri, inaintea intrunirii grupurilor PSD de la Senat si Camera in sedinta comuna, ca, in opinia sa, marea majoritate a parlamentarilor social-democrati va vota "pentru" motiune, dar a apreciat ca vor exista si voturi "impotriva". "Cred ca marea majoritate a colegilor mei vor vota. Sigur - nu toata lumea va vota. Vor exista cateva voturi, unu, doua, trei, cinci, greu de apreciat, dar sunt convins ca asta se intampla in toate formatiunile politice, ca nici o formatiune nu va avea voturi unitare, pentru sau contra", a spus Mitrea. El a apreciat ca sunt sanse mari sa treaca motiunea. "N-as paria ca suta la suta trece motiunea, dar sunt convins ca sunt sanse mult mai mari sa treaca decat sa nu treaca", a declarat Mitrea. Miron Mitrea a mai spus ca este prima oara in istoria post-revolutioanra a Romaniei cand un guvern poate fi schimbat printr-o motiune de cenzura.
La ora 10.00, grupurile PSD din Camera si Senat s-au intrunit in sedinta comuna, in vederea ultimelor discutii privind motiunea de cenzura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.