Proba. Paparazzii Ciao! au surprins-o pe blonda in momentul in care a fost oprita de un agent de circulatie si testata cu etilotestul Paparazii revistei Ciao! au surprins recent un episod de-a dreptul inedit. Dupa o seara petrecuta la un restaurant
Proba. Paparazzii Ciao! au surprins-o pe blonda in momentul in care a fost oprita de un agent de circulatie si testata cu etilotestul Paparazii revistei Ciao! au surprins recent un episod de-a dreptul inedit. Dupa o seara petrecuta la un restaurant in compania unui prieten, actrita de telenovela Adela Popescu radia atat de tare, incat pe fata ei se putea citi euforia. Aceasta buna-dispozitie nu a putut fi trecuta cu vederea de politistul care monitoriza traficul in vecinatatea localului. Dupa ce au mancat si au ras cu pofta, Adela s-a oferit sa-si conduca insotitorul acasa cu masina sa, un Mercedes clasa A. La numai cativa metri de restaurant, Adela a fost trasa pe dreapta de un politist pentru incalcarea unei reguli de circulatie. Cand a vazut fata actritei agentul de circulatie a uitat de ce o oprise de fapt si s-a simtit dator sa o roage sa sufle in etilotest. Evident socata, Adela Popescu s-a conformat si a urmat instructiunile politistului. Se pare ca banuiala de a fi baut nu a avut niciun temei, iar omul legii si-a adus brusc aminte de ce o oprise initial. In consecinta, Adela a incasat trei puncte de penalizare pentru incalcarea regulilor de circulatie, incidentul stergandu-i definitiv zambetul de pe fata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.