Scandal de pomina intre primii doi sefi ai PNG Neamt. Liderii organizatiei judetene a formatiunii conduse de Gigi Becali au ajuns la o cearta care a degenerat intr-o bataie in toata regula. Presedintele l-a chemat pe vicepresedinte la el acasa, dupa
Scandal de pomina intre primii doi sefi ai PNG Neamt. Liderii organizatiei judetene a formatiunii conduse de Gigi Becali au ajuns la o cearta care a degenerat intr-o bataie in toata regula. Presedintele l-a chemat pe vicepresedinte la el acasa, dupa care i-a rupt nasul, lovindu-l cu pumnul. Vicepresedintele desfigurat s-a plans organelor legale, apoi a facut declaratii incendiare la adresa agresorului sau. Liderul PNG Neamt a fost acuzat de acte de inselaciune, de vanzare de masini furate si de insusire a unor mari sume din banii partidului, pentru folosirea lor in scopuri personale. Razboiul tinde sa capete proportii din ce in ce mai mari, intrucat cei doi sunt asociati la o societate comerciala, iar presedintele l-a dat afara din firma pe vicepresedinte, sechestrandu-i totodata bunurile pe care acesta le avea in biroul sau de la sediu.

In urma cu cativa ani, Cristian Liciu a luat legatura cu Gigi Becali si a pus bazele filialei din Neamt a Partidului Noua Generatie, luandu-l ca secund pe unul dintre prietenii sai apropiati, Iulian Luca. Ulterior, acesta din urma a fost ales vicepresedinte al filialei. Cei doi au decis sa-si consolideze relatiile prietenesti si politice printr-un parteneriat de afaceri. Ca asociati in cadrul aceleiasi firme, ei au infiintat initial un saptamanal local, „Lumea de Neamt”, publicatie care a fost considerata a fi de scandal si care, de altfel, nu a rezistat mai mult de trei luni. Liciu si Luca au lansat apoi un post local de televiziune, „Actual TV”, sustinand ca este finantat si patronat in mod direct de Gigi Becali. Parteneriatul dintre cei doi a mers struna pana in momentul in care prezidentul Cristian Liciu a demarat doar pe „barba” lui niste afaceri banoase, legate de constructii si tranzactii cu terenuri, fapt care l-a nemultumit pe asociatul, prietenul si vicepresedintele Luca.

Prietenie stricata cu cativa pumni in nas
Dupa cateva certuri avute in particular, presedintele Cristian Liciu l-a chemat acasa la el pe vicepresedinte si l-a intampinat in pragul usii cu injuraturi ca la usa cortului. Vicele Iulian Luca a dat sa riposteze verbal, insa nu a mai avut timp, fiindca s-a pomenit, pe neasteptate, cu cativa pumni aplicati in plina figura de catre partenerul si seful sau de partid. Mai in varsta fiind decat agresorul sau, vicepresedintele Luca nu a putut face fata atacului.

„M-am dus la vila lui Liciu, unde acesta ma astepta impreuna cu sotia sa si cu alti doi prieteni. Inca de la usa, el a inceput sa ma injure, acuzandu-ma ca l-am jignit, apoi m-a lovit cu pumnul in nas de cateva ori. Sangele a tasnit ca din fantana, iar eu am reusit sa ajung la o canapea aflata in hol, pe care m-am intins. Unul din prietenii prezenti mi-a adus niste servetele, in timp ce Liciu continua sa ma injure furios, iar sotia lui stergea sangele de pe jos cu un mop”, a declarat ulterior vicepresedintele PNG Neamt, Iulian Luca.

A deturnat banii dati de Becali pentru manastiri
Dupa ce a depus plangerea legala de rigoare, Iulian Luca a facut publice declaratii incendiare, care l-au vizat in mod direct pe seful sau de partid, Cristian Liciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.