John Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU, a declarat in Marea Britanie ca nu vede nici o alternativa la un atac preventiv asupra instalatiilor nucleare ale Iranului, dupa esuarea negocierilor dintre UE si autoritatile de la Teheran, relateaza Jer
John Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU, a declarat in Marea Britanie ca nu vede nici o alternativa la un atac preventiv asupra instalatiilor nucleare ale Iranului, dupa esuarea negocierilor dintre UE si autoritatile de la Teheran, relateaza Jerusalem Post. Bolton a afirmat, la congresul Partidului Conservator britanic, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, ca presedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, „a intrecut“ orice limita si ca Occidentul „nu a ripostat pe masura“.

„Nu cred ca folosirea fortei militare este o optiune, dar v-as spune ca nu stiu nici o alta alternativa“, a declarat Bolton.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.