Echipa nationala de rugby  a Romåniei infrunta astazi un adevarat uragan, reprezentativa Noii Zeelande. Doar un joc foarte bun al tricolorilor poate impiedica un dezastru.

Astazi, de la ora 14.00 in direct pe TVR2, la Toulouse,
Echipa nationala de rugby a Romåniei infrunta astazi un adevarat uragan, reprezentativa Noii Zeelande. Doar un joc foarte bun al tricolorilor poate impiedica un dezastru.

Astazi, de la ora 14.00 in direct pe TVR2, la Toulouse, Romania intalneste favorita la cucerirea Cupei Mondiale, reprezentativa Noii Zeelande. O victorie a Stejarilor tine de domeniul SF-ului, obiectivul clar exprimat fiind acela sa nu stabilim un nou record negativ in materie de eseuri primite. „Am facut cea mai buna echipa posibila. Obiectivul este clar, sa jucam cu placere si sa seducem publicul, la fel cum a facut Portugalia in meciul cu All Blacks, de la Lyon. Sa joci cu Noua Zeelanda este un moment special, cu atat mai mult la Cupa Mondiala. Vom incerca sa savuram la justa valoare acest moment si sa nu se facem de ras“, a declarat managerul Romaniei, Robert Antonin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.