Eram convinsa demult ca „secretul de stat“ din dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Bagdad, declarat de Traian Basescu drept „clasificat pentru 50 de ani“, reprezinta, azi, un impediment major pentru instanta care
Eram convinsa demult ca „secretul de stat“ din dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Bagdad, declarat de Traian Basescu drept „clasificat pentru 50 de ani“, reprezinta, azi, un impediment major pentru instanta care ar trebui sa dea un verdict in dosarul in care Mohammad Munaf este judecat, inca, la Bucuresti. Ambasadorul Romaniei in Irak a scapat de audierea instantei Curtii de Apel Bucuresti pentru ca Ministerul Afacerilor Externe a formulat rapid o cerere prin care se arata ca informatiile pe care Mihai Stuparu le-ar putea oferi instantei poarta marca „secret de stat“. Or, cu asa ceva nu te joci. Totusi, nu ma pot abtine sa nu ma intreb cum se face ca MAE stia ce informatii ar putea sa dea Stuparu, pentru ca numai asa se putea face ieri re-remarca existentei acestei clasificari?! Si cati mai cunosc, oare, aceste informatii clasificate? Observ ca lista lor e din ce in ce mai mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.