Deranjat de tratamentul la care a fost supus dupa ce antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, si-a dat demisia, Gigi Becali a decis sa taie orice legatura cu lumea exterioara si sa intre in silenzio stampa. Ar fi o premiera pentru Becali, cunoscut drept un
Deranjat de tratamentul la care a fost supus dupa ce antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, si-a dat demisia, Gigi Becali a decis sa taie orice legatura cu lumea exterioara si sa intre in silenzio stampa. Ar fi o premiera pentru Becali, cunoscut drept un mare amator de aparitii publice. Deja se fac pariuri in legatura cu decizia latifundiarului din Pipera, mizandu-se extrem de putin pe faptul ca acesta va rezista mai mult de o saptamana fara sa discute cu reprezentantii mass-media. ”Gata, nu mai vorbesc cu presa. Intru in silenzio stampa! M-am saturat sa scrieti numai prostii despre mine. De acum, nu mai vorbesc cu nimeni si scrieti voi ce vreti. Nu ma mai intereseaza! Fac o conferinta de presa si anunt ca intru in silenzio stampa. Gata, la revedere”, a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.