Gigi Becali, probabil cel mai mediatizat om al Romaniei din ultimii ani, a declarat ieri pentru "Fanatik" ca va intra in silenzio stampa! Patronul Stelei a luat aceasta decizie, potrivit proprie-i declaratii, dupa ce a vazut felul in care a reactiona
Gigi Becali, probabil cel mai mediatizat om al Romaniei din ultimii ani, a declarat ieri pentru "Fanatik" ca va intra in silenzio stampa! Patronul Stelei a luat aceasta decizie, potrivit proprie-i declaratii, dupa ce a vazut felul in care a reactionat mass-media la plecarea lui Gica Hagi din postul de antrenor al ros-albastrilor, majoritatea covarsitoare fiind de partea "Regelui" in conflict. "Gata, nu mai vorbesc cu presa. Intru in silenzio stampa! M-am saturat sa scrieti numai prostii! De acum, nu mai vorbesc cu nimeni si scrieti voi ce vreti. Nu ma mai intereseaza! Fac maine (n.r. astazi) o conferinta de presa si anunt ca intru in silenzio stampa. Gata, la revedere!", s-a rastit Becali. Ramane de vazut daca tacerea patronului stelist va fi doar pentru presa scrisa sau daca va refuza sa vorbeasca si cu televiziunile, cele prin intermediul carora si-a castigat in ultimii ani o notorietate extraordinara. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.