Lavinia ex-Spicy a participat zilele trecute la Campionatul Roman de raliuri 2007, unde a fost copilotul lui Marco Tepestini, multiplu campion mondial. Cum marea majoritate a vedetelor din show-bizz-ul autohton sunt mari amatoare de senzatii tari, n
Lavinia ex-Spicy a participat zilele trecute la Campionatul Roman de raliuri 2007, unde a fost copilotul lui Marco Tepestini, multiplu campion mondial. Cum marea majoritate a vedetelor din show-bizz-ul autohton sunt mari amatoare de senzatii tari, nici Lavinia nu face exceptie, aliniindu-se si ea acestor tendinte. Evenimentul a avut loc la Miercurea Ciuc si, pe toata durata desfasurarii acestuia, Lavinia a tremurat de frica: “A fost o experienta minunata si in acelasi timp ingrozitoare. Stiu ca Marco s-a rasturnat cu masina cam de zece ori pe tot parcursul carierei sale, astfel incat inima mea a fost cat un purice toata cursa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.