O profesoara de limba romana din cadrul unui seminar teologic din Husi este cercetata de politie dupa ce a inselat mai multi tineri cu diverse sume de bani, pretinzand ca ii specializeaza in „servicii secrete” la scoala de informatii pro
O profesoara de limba romana din cadrul unui seminar teologic din Husi este cercetata de politie dupa ce a inselat mai multi tineri cu diverse sume de bani, pretinzand ca ii specializeaza in „servicii secrete” la scoala de informatii proprie, numita „Luminita Sandulache“. Desi nu are acte de infiintare a scolii, profesoara Luminita Sandulache s-a dotat cu stampile personalizate, chitantiere, cataloage, precum si cu o insigna a Serviciului Roman de Informatii. Astfel, profesoara a reusit sa incaseze 2.000 de lei de la doi tineri, amatori in initierea serviciilor secrete. “Totul este legal. Nu am apucat inca sa scot nicio generatie de absolventi, pentru ca s-au tot bagat niste persoane rauvoitoare, dar anul acesta iese prima generatie”, a declarat aceasta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.