Romanii evita sa se interneze in spital. Si evita atat de mult, incat ajung, de cele mai multe ori, cand este prea tarziu. Pentru ca orice muritor de rand stie ca nu te poti duce in spital daca nu ai bani. Bani pentru doctor, bani pentru asistente,
Romanii evita sa se interneze in spital. Si evita atat de mult, incat ajung, de cele mai multe ori, cand este prea tarziu. Pentru ca orice muritor de rand stie ca nu te poti duce in spital daca nu ai bani. Bani pentru doctor, bani pentru asistente, bani pentru infirmiere si, nu in ultimul rand, bani pentru medicamente si materiale sanitare. Daca in privinta personalului medical oamenii au inteles ca trebuie sa le subventioneze salariile injositoare, problema medicamentelor pe care trebuie sa ti le cumperi singur nu prea are sens. Pentru ca tocmai de aceea platim asigurarile de sanatate, ca sa beneficiem, daca avem nevoie, de servicii de sanatate. La noi sanatatea costa. Legea nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.