Iuresul creat in Ghencea de plecarea lui Gica Hagi a continuat toata noaptea. Ramas fara tehnician in plin sezon, Gigi Becali a cautat tot felul de variante pentru functia de antrenor. Olaroiu nu i-a raspuns la telefon. A fortat nota si i-a sun

Iuresul creat in Ghencea de plecarea lui Gica Hagi a continuat toata noaptea. Ramas fara tehnician in plin sezon, Gigi Becali a cautat tot felul de variante pentru functia de antrenor. Olaroiu nu i-a raspuns la telefon. A fortat nota si i-a sunat pe Razvan Lucescu si Walter Zenga.  a€žAm vorbit cu un antrenor de la o echipa mare din Romania si mi-a spus ca renunta la postul sau pentru a veni la mine", a spus Gigi Becali la emisiunea a€žNasul". Intrebat daca antrenorul respectiv este Walter Zenga de la Dinamo, Becali nu a vrut sa raspunda, alimentand ideea ca italianul este favorit pentru ocuparea scaunului lasat liber de Hagi.  HAGI LA PSIHOLOG. Desi l-a jignit permanent pe Hagi, pe toata durata mandatului avut de acesta la Steaua, Gigi Becali s-a suparat ca a fost atacat de Hagi, care l-a acuzat ca prin metodele sale distruge jucatorii: "Zice el mereu ca Steaua are potential. Bai, esti nebun? Potentialul a cazut din cer? L-am facut eu. E posibil ca el sa nu poata lucra cu mine, foarte bine, nu ma supar, dar pentru ce sa vorbesti asa? Niciodata in viata lui n-are cum sa fie antrenor, poate doar daca ia lectii de psihologie, sa mai vorbeasca cu oamenii. Ce a facut el pentru Steaua? S-a dus la Timisoara si a vrut sa bata pe Steaua. A facut un bine ca a plecat, jucatorilor le era teama de el". Ba mai mult, l-a luat pe Hagi, din nou, peste picior: a€žCred ca a asteptat ca Mourinho sa plece de la Chelsea ca sa-si dea si el demisia". SANSA. Ramas interimar dupa plecarea lui Hagi, secundul Pedrazzini poate ramane principal in Ghencea. a€žDaca Steaua, cu Pedrazzini pe banca, va invinge la scor la Arad, va castiga in continuare si va invinge si pe Arsenal in Liga Campionilor, nu mai are nevoie de alt antrenor", a completat Becali. Imediat si-a reamintit de Hagi. Si a continuat sa-l toace: "Hagi avea un comportament prea dur, putea sa mai rada si el cu jucatorii. Rau, asa era comportamentul lui. Daca jucatorii simteau ca vor castiga meciuri si automat bani cu el, il iubeau. Daca as sti ca Steaua e puternica cu el si ar castiga Liga Campionilor sa zicem, maine l-as aduce inapoi". Dupa socotelile lui Gigi Becali, daca Steaua va merge mai departe in cupele europene iar echipa nationala se va califica la CE 2008, ar putea lua zece milioane de euro pe mijlocasul Ovidiu Petre, pe Banel Nicolita si Dorin Goian evaluandu-i la aceeasi suma.  REACTIE   "Niciodata! Inainte de a veni la noi, Walter Zenga a avut o oferta inclusiv de la Steaua Rosie Belgrad, dar le-a spus: Eu unde am fost deja nu mai vin! " - Cristi Borcea despre posibila trecere a lui Walter Zenga la Steaua.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.