Singura femeie impresar de fotbal din Romania, Ana Maria Prodan, i-a luat postul Oanei Zavoranu, de prezentatoare de talk-show la Romantica. Emisiunea pe care Ana Maria a inceput sa o modereze de lunea aceasta, „Pe contre cu Ana Maria Prodan&l
Singura femeie impresar de fotbal din Romania, Ana Maria Prodan, i-a luat postul Oanei Zavoranu, de prezentatoare de talk-show la Romantica. Emisiunea pe care Ana Maria a inceput sa o modereze de lunea aceasta, „Pe contre cu Ana Maria Prodan“, trebuia sa se numeasca „Cearta-te cu mine“, titlu extrem de sugestiv pentru persoana care avea sa-i fie gazda, Oana Zavoranu. Surse din apropierea sotiei lui Pepe spun insa ca Oana nu a reusit sa ajunga la un consens cu managerii Romantica in ce priveste rasplata financiara. Daca la inceput Zavoranu prezenta o emisiune la TVR si nu avea tarif de vedeta, acum, actritei i-au crescut pretentiile, asa ca nu mai accepta nici un targ neavantajos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.