Fostul portar Iosif Cavai a castigat procesul cu gruparea Poli AEK Timisoara, inceput la finale anului 2006 la sectia civila a Tribunalului Cluj, urmand sa primesca 26.025 de dolari, potrivit site-ului clujeanul.ro. DECIZIE. Iosif Cavai a a

Fostul portar Iosif Cavai a castigat procesul cu gruparea Poli AEK Timisoara, inceput la finale anului 2006 la sectia civila a Tribunalului Cluj, urmand sa primesca 26.025 de dolari, potrivit site-ului clujeanul.ro. DECIZIE. Iosif Cavai a aratat ca, in perioada 1 august 2004 - 1 iunie 2006, a fost angajat al clubului Poli AEK Timisoara ca antrenor cu portarii, insa nu si-a primit drepturile salariale (salariu, sporuri si indemnizatie). Cavai a cerut instantei sa oblige clubul de fotbal timisorean la plata sumei totale de 26.025 de dolari, reprezentand: 6.750 de dolari ca indemnizatie pentru perioada octombrie 2005 - iunie 2006, suma de 12.975 dolari, prime de joc pentru perioada martie - iunie 2005, si 6.300 de dolari drept prime de joc pentru perioada august - noiembrie 2005. Poli AEK Timisoara a atacat solutia cu recurs, iar procesul a continuat la Curtea de Apel Cluj. Recent, aceasta instanta a respins recursul formulat de clubul timisorean si i-a dat castig de cauza lui Iosif Cavai. Decizia este irevocabila si executorie. Gruparea patronata de Marian Iancu este obligata sa plateasca acesti bani. In caz contrar, Poli Timisoara risca neprogramarea in competitiile oficiale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.