"Functiile ei sunt stabile, in prima faza s-a intervenit pentru salvarea vietii ei, iar acum va urma o alta operatie la picior. Fetita are fracturi multiple, de bazin, de femur si fracturi la gamba, la ambele oase deplasate. Este internata la ATI, da
"Functiile ei sunt stabile, in prima faza s-a intervenit pentru salvarea vietii ei, iar acum va urma o alta operatie la picior. Fetita are fracturi multiple, de bazin, de femur si fracturi la gamba, la ambele oase deplasate. Este internata la ATI, dar daca nu ar fi fractura la picior ar putea fi mutata pe sectie", a spus Puscas. Referitor la mama fetitei, in varsta de 41 de ani, aceasta are o contuzie la coloana vertebrala. Initial s-a crezut ca este vorba despre o fractura, insa acest diagnostic a fost infirmat radiologic. De asemenea, o alta femeie de 41 de ani are fracturi costale si o mana rupta, urmand sa ramana internata pana la sfarsitul saptamanii. Totodata, starea mamei tanarului mort in explozie este stabila, femeia fiind diagnosticata cu un traumatism cranio-cerebral. Femeia, in varsta de 43 de ani, mai are si o arsura la fata si este internata la sectia de chirurgie plastica. Printre raniti sunt si doi barbati, un tanar de 20 de ani si un barbat de 44 de ani. Ambii au hematoame la ochi, dar vederea nu le-a fost afectata.
Primarul orasului Zalau, Radu Capalnasiu, a precizat ca reprezentantii E.ON Gaz Germania vor sa aduca experti neutri, care sa faca propria lor ancheta in cazul exploziei. Potrivit Mediafax, reprezentantii E.ON Gaz vor sa aduca astazi la Zalau experti din Germania care sa faca ancheta lor proprie si sa stabileasca exact ce trebuie facut pentru ca producerea unor noi explozii sa fie evitata. In plus, prefectul judetului Salaj, Andrei Todea, a avut ieri o intalnire cu reprezentantii firmei E.ON Gaz, fiind prima data, dupa explozia produsa vineri in blocul din Zalau, cand conducerea companiei ia legatura cu autoritatile judetene. O explozie puternica s-a produs vinerea trecuta, in blocul E24 din cartierul Dumbrava din Zalau, din cauza acumularii de gaze in subsol, incidentul soldandu-se cu doi morti si noua raniti. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.