Theodor Stolojan a participat, ieri, la deschiderea noului an scolar in Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara "Terezianum" din Sibiu, transmite Newsin. Cu acest prilej, politicianul si-a adus aminte de pataniile din prima zi de scoala, cand s-a lu
Theodor Stolojan a participat, ieri, la deschiderea noului an scolar in Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara "Terezianum" din Sibiu, transmite Newsin. Cu acest prilej, politicianul si-a adus aminte de pataniile din prima zi de scoala, cand s-a luat la bataie cu un coleg, dar si de primii ani din cariera, munciti in industria alimentara. "Sigur ca imi amintesc prima zi de scoala. A fost si o intamplare. Mama m-a dus sa ma inscrie in clasa I la o scoala elementara din Targoviste, scoala numarul 1, si m-a lasat langa intrarea de la cancelarie. Cand a iesit cu directorul sa vada cum arata odrasla adusa la scoala, eu intre timp reusisem sa ma bat deja cu unul care trecea pe acolo. Deja eram in plina incaierare. Tin minte si acum ca directorul i-a spus mamei: "Asa baiat ne aduceti in scoala?". Prima zi de scoala a inceput, asadar, bine", a declarat Stolojan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.