Reprezentativa de rugby a Romaniei va sustine in aceasta seara, pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, de la ora 22, cea de-a doua partida din grupele Cupei Mondiale, urmand sa intalneasca puternica selectionata a Scotiei. Desi diferenta de valoare
Reprezentativa de rugby a Romaniei va sustine in aceasta seara, pe stadionul Murrayfield din Edinburgh, de la ora 22, cea de-a doua partida din grupele Cupei Mondiale, urmand sa intalneasca puternica selectionata a Scotiei. Desi diferenta de valoare este mare, tricolorii spera sa obtina un rezultat notabil in meciul care va fi transmis in direct si de TVR 2 si sunt pregatiti pentru a realiza o minune, mai ales ca managerul Robert Antonin a anuntat ca nu va face modificari de efectiv dupa meciul pierdut cu numai 18-24 in fata Italiei. Conform datelor FRR, singurele schimbari la nivelul lotului tricolor ce va fi inscris pe foaia oficiala se refera doar la rezerve: pilierul dreapta Silviu Florea in locul lui Cezar Popescu si fundasul Florin Vlaicu in locul lui Dan Vlad. Dar iata si echipa de start a Romaniei, care va incerca chiar in "templul" Scotiei sa darame ierarhiile internationale: Dumitras - Fercu, Gal, Gontineac, Brezoianu - Dimofte, Sarbu - Manta, Tonita, Corodeanu - Petre, Socol - B. Balan, Tincu, Toderasc. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.