Nationala de baschet masculin a Spaniei, campioana mondiala, a ratat cistigarea titlului european pus in joc la Madrid, finala competitiei fiind cistigata la limita de Rusia, 60-9. Este pentru prima oara cind rusii intra in posesia aurului continenta
Nationala de baschet masculin a Spaniei, campioana mondiala, a ratat cistigarea titlului european pus in joc la Madrid, finala competitiei fiind cistigata la limita de Rusia, 60-9. Este pentru prima oara cind rusii intra in posesia aurului continental, performanta lor fiind posibila gratie unui antrenor americano-israelian, David Blatt, si unui american naturalizat, JR Holden. Piesele de rezistenta, Kirilenko si Khriapa, au marcat impreuna 24 de puncte. Spania si-a luat insa revansa in finala Campionatului European de volei masculin, cistigind cu 3-2, la Moscova, in fata Rusiei. (D.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.